(video) A spart 4 automobile și a furat mai multe bunuri. Ce riscă suspectul

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de oamenii legii, după ce a spart patru automobile și a furat mai multe bunuri. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 4 ani de închisoare.

Bărbatul a fost reținut pe 5 mai, de către angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă, în comun cu ofițerii de investigație a isec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Suspectul a deteriorat geamurile a patru automobile de pe strada Serghei Lazo, iar din unul a sustras mai multe bunuri materiale. Acțiunile acestuia au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vina. Totodată, polițiștii au stabilit că bicicleta cu care se deplasa a fost sustrasă din scara unui bloc de locuit. Bicicleta urmează să fie returnată proprietarului.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub