Strada Albișoara și trotuarele de pe unele străzi centrale vor fi reparate cu 100 mln lei, bani alocați din bugetul statului

100 de milioane de lei au fost alocate, în urma rectificării bugetului de stat, pentru reparația drumurilor din Chișinău. Banii urmează să fie direcționați pentru reparația străzii Albișoara, trotuarelor de pe străzile Pușkin, Bănulescu-Bodoni, dar și alte străzi.

Foto: UNIMEDIA

În cadrul unor discuții cu șeful statului, edilul capitalei a spus că, în paralel cu gestionarea crizei pandemice, proiectele de infrastructură sunt implementate în continuare. În acest context, a mulțumit pentru cele 100 mln. lei care au fost alocate pentru reparația drumurilor în urma rectificării bugetului public național.

„Am fost unanimi în opinia că acești bani trebuie să fie direcționați pentru reabilitarea străzii Albișoara, trotuarelor de pe străzile Pușkin, Bănulescu-Bodoni și alte străzi”, scrie într-o postare pe Facebook, Ion Ceban.

Totodată, cei doi oficiali au analizat mai multe soluții de îmbunătățire a situației din domeniul transportului public, dat fiind faptul că pe parcursul ultimelor 5-6 săptămîni, transportul a circulat gratis și au fost acumulate datorii în sfera dată.


Pub