Președintele NASA anunță că actorul Tom Cruise se va filma la bordul Stației Spațiale într-un nou film de acțiune

Actorul Tom Cruise, celebru pentru faptul că îşi face singur cascadoriile, lucrează la un nou proiect cinematografic care urmează să fie filmat integral sau parțial în spațiu. Astăzi, administratorul NASA, Jim Bridenstine, a confirmat această informație.

Foto: GETTY IMAGES/Forbes

Potrivit site-ul Deadline.com, starul în vârstă de 57 de ani negociază cu miliardarul Elon Musk, fondatorul companiei Space X, şi cu NASA, pentru a turna primul film artistic în spaţiu.

Se știe că pelicula nu face parte din franciza „Misiune imposibilă”.

Agenţia spaţială americană a confirmat informația. „NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale! Avem nevoie de media populare pentru a inspira o nouă generaţie de ingineri şi oameni de ştiinţă, pentru ca planurile ambiţioase ale NASA să devină o realitate”, a scris marţi pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.

Filmările la „Mission: Impossible 7” din Italia, cu Tom Cruise în rol principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

Lansarea în cinematografe a continuării peliculei „Top Gun”, cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie.


Pub