Primul deces din sistemul medical din stânga Nistrului, confirmat: Un medic chirurg de la Spitalul din Tiraspol a murit de Covid-19. Bilanțul zilei a ajuns la 7 morți

Ministerul Sănătății a raportat alte două decese provocate de Covid-19. În același timp, instituția a confirmat decesul bărbatului din Tiraspol.

Foto: UNIMEDIA

Este vorba despre decesul medicului chirurg Acperov Ibraghim, în vârstă de 68 ani, care activa în cadrul Spitalului Republican din Tiraspol.

Un alt deces, este vorba despre un bărbat de 73 ani, internată pe data de 04.04.2020 la Spitalul Clinic Republican. Bărbatul suferea și de alte boli precum hipertensiune arterială gr. II, insuficienţă cardio-respiratorie, insuficienţă hepatică.

Un alt bărbat de 73 ani, internată pe data de 04.04.2020 la Spitalul Clinic Republican, a murit, având urmotoarele comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, insuficienţă cardio-respiratorie, insuficienţă hepatică.

Amintim că astăzi a fost anunțat decesul unei felcere de la Substația de Asistență Medicală Urgentă Căușeni. Aceasta a fost internată iniţial la IMSP SCBI Toma Ciorbă cu infecție cu Covid-19 confirmată, ulterior, a fost transferată pe data de 16 aprilie 2020, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă.

Astăzi au fost înregistrate 7 decese, iar în total avem 143 de decese în țară. Patru decese au fost înregistrate în această dimineață, iar altele trei, raportate în această seară.


Pub