Consiliul Europei donează echipament de protecție și dispozitive medicale Administrației Naționale a Penitenciarelor, în lupta cu noul coronavirus

Oficiul Consiliul Europei la Chișinău a fost printre primii parteneri de dezvoltare ai Republicii Moldova care a donat Administrației Naționale a Penitenciarelor(ANP) un lot de consumabile de primă necesitate, echipament de protecție personală și de prevenire a răspândirii Covid-19.

Foto: anp.gov.md

ANP a primit termometre cu infraroșu, soluție dezinfectantă pentru mâini și suprafețe și mănuși pentru examinare medicală.

Administrația Națională a Penitenciarelor și-a exprimat recunoștința pentru deschiderea și solidaritatea manifestată de Oficiul Consiliul Europei în Republica Moldova în lupta cu pandemia.

Donația a fost realizată în contextul sprijinului continuu acordat sistemului administrației penitenciarelor în cadrul Programului „Promovarea unui sistem de justiție penală bazat pe respectarea drepturilor omului în Republica Moldova”, finanțat de Guvernul Norvegiei și implementat de Consiliul Europei.


Pub