(foto) Incendiu la un depozit de pe strada Uzinelor din capitală. Pompierii au reușit să prevină un dezastru

În această dimineață angajații IGSU au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit de pe strada Uzinelor 2 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:23.

Foto: IGSU

Potrivit primelor informații, focul ar fi izbucnit într-o încăpere de păstrare a dopurilor de plastic pentru îmbutelierea vinului spumant. La fața locului, conform apelului sporit de intervenție, au fost trimise 8 echipaje de pompieri.

Ajunse la fața locului, primele echipaje au efectuat desfășurarea de luptă, reușind localizarea rapidă a incendiului către ora 10:36, fără ca acesta să obțină răspândire, reușind, astfel, să prevină un incendiu de proporții, iar o parte din echipaje au fost reîntoarse în unități.

Potrivit IGSU, focul a distrus bunurile materiale de pe o suprafață de 6 metri pătrați. Salvatorii au salvat bunurile materiale și încăperile depozitului cu suprafața totală de 1000 de metri pătrați.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Incendiu la un depozit de pe strada Uzinelor / Sursa:IGSU
Incendiu la un depozit de pe strada Uzinelor / Sursa:IGSU
Incendiu la un depozit de pe strada Uzinelor / Sursa:IGSU

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în peste 40 situații de risc.


Pub