(video) A extras bunuri din mai multe mașini, parcate în curtea blocurilor din Chișinău. Suspectul riscă până la 4 ani de închisoare

Un tânăr de 29 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, a fost reținut de polițiști după ce ar fi comis cel puțin 12 furturi din automobile, care erau parcate în curtea blocurilor de locuit. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă de până la 67 mii lei sau închisoare de până la 4 ani.

Potrivit polițiștilor, acesta, în perioada ianuarie-aprilie 2020, a comis cel puțin 12 furturi din mai multe mașini care erau parcate în curtea blocurilor din Chișinău. Suspectul, pentru a pătrunde în automobil, deteriora lăcata, ulterior sustrăgea toate bunurile materiale care se aflau în interior.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vina. Totodată a declarat polițiștilor că bunurile furate le vindea la un preț simbolic.

Suspectul nu este la prima abatere. Acesta a fost anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. Conform legislației în vigoare tânărul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub