Municipalitatea a alocat 2,4 milioane lei pentru lucrări de deratizare și dezinfectare: Câte blocuri locative au fost igienizate până la ora actuală

Municipalitatea a alocat 2,4 milioane lei pentru lucrări de deratizare și dezinfectare, reușindu-se igienizarea aproximativ a 63 mii de metri pătrați. Declarația a fost făcută de către Ion Burdiumov, șeful Direcției generale locativ -comunale și amenajare a Primăriei.

Foto: agora.md

„Procesul de dezinsecție și deratizare informez că a început în sectorul Ciocana. Din Bugetul Municipal au fost alocate 2, 4 milioane de lei pentru ace lucru”, a declarat Burdiumov.

„În total au fost efectuate lucrări de deratizare și dezinsecție la 92 de blocuri din sectorul Ciocana. Au fost efectuate lucrări pe aproximativ 63 mii de metri pătrați. La moment, se continuă aceste lucrări. Vom face publică lista cu adresele blocurilor de locuit unde vor fi efectuate lucrările, ca cetățenii să fie la curent cu acest subiect. De asemenea, se vor face publice și cheltuielile acestor lucrări. Pentru realizarea procesului de dezinsecție și deratizare a fost semnat, în baza procedurilor de achiziții, contract cu Servicii Urbane”, a conchis șeful Direcției generale locativ -comunale și amenajare a Primăriei capitalei.


Pub