Forza Credit lansează linia de creditare #SuntErou – credite fără dobândă pentru eroii din prima linie: medicii și toți angajații din sistemul medical

Trăim vremuri confuze, dar și inedite. Criza actuală a izolat miliarde de oameni în carantină și reprezintă o amenințare la modul nostru de viață, social și economic. Suntem distanțați pe la casele noastre, însă acum, mai mult ca oricând – este important să fim aproape. Mai aproape de ceea ce înseamnă a fi oameni cu inimă mare, mai aproape de eroii care muncesc cu dăruire în prima linie: medicii, asistentele medicale, șefii de secții, șefii de spitale, farmaciștii și miile de angajați din unitățile medicale din țară. La momentul actual, din cele peste 3700 de cazuri depistate în Moldova, aproximativ 25 la sută din cei infectați cu virusul Covid-19 sunt medici. Angajații din sistemul medical sunt printre cele mai expuse categorii în fața virusului, și chiar dacă mulți dintre colegii lor au fost infectați, medicii continuă să lupte eroic pentru sănătatea fiecărui pacient.

Foto: Forza Credit

Pentru ei, criza actuală înseamnă o luptă continuă, 24 din 24, pentru sănătatea fiecărui cetățean în parte. Ei sunt adevărații eroi ai zilelor noastre. Însă și noi putem da dovadă de curaj și responsabilitate, stând acasă – acesta este felul nostru de a lupta cu pandemia. Însă putem face mai multe pentru cei din prima linie și suntem în permanență cu gândul la ei.

Pentru ei, eroii din prima linie, lansăm campania #SuntErou. În prima etapă, donăm 1500 de măști KN-95 de ultimă generație, care au trei straturi protectoare și un grad mărit de siguranță. Acestea vor fi procurate săptămânal, în stocuri a câte 500 de unități cu ajutorul clienților noștri. Fiecare rambursare primită de la clienții Forza Credit la timp ne va ajuta să procurăm mai mult echipament și să asigurăm spitalele săptămânal cu acestea. Prima donație a fost efectuată către Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Chișinău, unul dintre spitalele cheie din țară. Însă spitalele din țară mai au nevoie și de alte tipuri de echipament săptămânal. Pe lângă măștile medicale, produsele de primă necesitate pentru spitale sunt: respiratoarele medicale, ochelarii de protecție sau vizierele, costumele medicale de protecție, dezinfectanții, mănușile sterile și mănușile pentru examinarea pacienților, consumabilele medicale pentru terapie intensive, seturile chirurgicale sterile, halate medicale și altele. Așa că, cu ajutorul clienților noștri responsabili, ne propunem să donăm o sumă din rambursări ca să asigurăm spitalele cu cele necesare în fiecare săptămână. Și îi îndemnăm pe alții să facă acest lucru.

La fel, deschidem linia de credit #SuntErou, cu zero comisioane și zero taxe suplimentare, și o perioadă de rambursare prelungită, pentru toți medicii, asistenții medicali și angajații din sistemul medical. Când spunem angajații sistemului medical, pe langa medici, vorbim și despre infermiere, asistenți medicali, oameni de serviciu, paznici, șoferi de ambulanțe, angajați tehnici, bucătari, paznicii și ceilalți angajați din spitale, care se expun aceluiași nivel de pericol, incepand de la cei care mentin ordinea in institutiile medicale pana la farmacisti. Uneori, acești angajați nu vin acasă cu săptămânile de frică să nu-și infecteze familia, iar criza nemijlocit lovește și în familiile lor.

După această criză va urma și o criză economică, la care unii angajați din sistemul medical cu greu vor face față. Anume din aceste motive ne-am propus să le oferim împrumuturi absolut gratuite cu perioade de rambursare prelungite. Ei sunt cei care luptă eroic în prima linie și încearcă să asigure sănătatea fiecărui pacient. Ei sunt cei care se sacrifică în fiecare zi pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.

„Prin această campanie ne-am gândit să implicăm și clienții noștri la fapte bune, la un act de binefacere. De câte ori aceștia rambursează taxele pentru creditele luate de la noi, se implică și ei nemijlocit, contribuind la suma care va fi folosită pentru procurarea echipamentului necesar. Nu contează dacă această sumă e mare sau mică, contează gestul și dorința fiecăruia din noi de a ajuta. E doar puținul din ce putem face. Însă avem speranța că împreună vom învinge și totul va fi bine. Pentru că împreună suntem o forță de neoprit.”, a declarat Veaceslav Burcovschii, directorul general Forza Credit si Kreddy.


// console.log('no ads situation')