(video) Mormanele de gunoi din preajma Gării de Sud au fost evacuate, iar administrația s-a ales cu sancțiune

Gunoiul adunat de mai mulți ani pe stadionul Școlii profesionale de pe strada Burebista, din sectorul Botanica al capitalei a fost astăzi evacuat, la fel ca și cel de pe teritoriul Gării de Sud. Totodată, în adresa administrației gării a fost întocmit un proces verbal.

După ce s-a făcut ordine, pe stadionul Școlii profesionale vor fi instalate panouri informative, prin care cetățenii vor fi atenționați despre sancțiunile contravenționale, pe care urmează să le primească în cazul în care vor arunca gunoiul în spațiile publice.

La fel, a fost evacuat gunoiul de pe teritoriul Gării de Sud din Chișinău. Potrivit primarului general, Ion Ceban, anterior, acest lucru nu s-ar produs din motiv că gara și-a întrerupt activitatea pe perioada pandemică, dar și plata pentru serviciile acordate de Î. M. Regia Autosalubritate. În acest sens a fost întocmit un proces verbal pe numele administrației gării.

Cetățenii sunt îndemnați să informeze autoritățile municipale despre neregulile depistate pe site-ul eu.chisinău.md. Serviciile responsabile ale Primăriei urmează să examineze sesizările și să ia măsuri pe fiecare caz în parte.


Pub