Încă patru decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 132

covid ambulanta (1)
Foto: Simbol/OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a patru decese noi provocate de COVID-19. Este vorba despre trei bărbați și o femeie.

Deces 129: bărbat de 77 de ani din raionul Glodeni, internat la IMSP Spitalul Clinic Bălți în data de 27.4.2020. Comorbidități: diabet zaharat tip II, obezitate gr. III, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 130: bărbat de 80 de ani din municipiul Bălți, internat la IMSP Spitalul Clinic Bălți în data de 22.4.2020. Comorbidități: angină pectorală, edem pulmonar, encefalopatie discirculatorie stadiu II.

Deces 131: bărbat de 46 de ani din raionul Ceadâr-Lunga. Comorbidități: obezitate gr. II, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 132: femeie de 65 de ani din municipiul Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican în data de 28.4.2020. Comorbidități: insuficiență renală cronică, cancer abdominal, hipertensiune arterială gr. III.

Până în ziua de azi, 1 423 de persoane au fost tratate, iar 132 de persoane au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente