Ultima oră

O femeie de 70 de ani, confirmată cu COVID-19, s-a sinucis în spital

O femeie în vârstă de 70 de ani, care fusese confirmată cu COVID-19, s-a sinucis la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel, a anunţat, sâmbătă, Instituţia Prefectului Argeş.

„După primele cercetări ale Poliţiei, se pare că femeia şi-a pus singură capăt zilelor. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineaţă, femeia a fost găsită moartă, provocându-şi răni incompatibile cu viaţa”, a transmis Instituţia Prefectului Argeș.

Potrivit comunicatului, femeia a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung Muscel, a fost confirmată COVID-19 pe 23 aprilie şi transferată, în aceeaşi zi, la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. Ea prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică.

„Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecţia cu COVID-19 şi i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a şi făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie”, precizează Instituţia Prefectului Argeş.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării autopsiei, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *