Tragedie la Orhei. Un băiețel de doi ani a fost accidentat mortal în timp ce traversa carosabilul

Durere de neimaginat într-o familie din orașul Orhei. Copilul lor de doar doi ani, a fost accidentat în seara de sâmbătă, data de 2 mai, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Foto: UNIMEDIA

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat că tragedia s-a produs la data de 2 mai, în jurul orei 21:45. La fața locului a fost solicitată poliția și un echipaj al ambulanței.

Oamenii legii au stabilit că șoferul unui automobil model Volkswagen, în vârstă de 59 de ani, a tamponat un minor în vârstă de 2 ani, la ieșirea din orașul Orhei. În momentul producerii accidentului, copilul traversa neregulamentar carosabilul de la stânga spre dreapta cu direcția de deplasare a automobilului, singur fără a fi însoțit de un matur.

În urma accidentului, copilul a fost transportat la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Traumele primite au fost incompatibile cu viața, copilul decedând la scurt timp la spital.

Conducătorul auto a fost supus testării alcooscopice, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia se petrec acțiuni de urmărire penală pentru a se stabili toate circumstanțele pe cazul dat.


Pub