Al doilea concert Live for Life a fost urmărit de mii de oameni. Cum te poți alătura campaniei de donații pentru medicii care luptă cu COVID-19

95614155_2830684523646155_2859781159175323648_o

Al doilea concert Live for Life s-a desfășurat, alături de invitatul special Valentin Uzun, într-o altă manieră muzicală, dar cu aceeași misiune socială de a colecta donații pentru medicii din Moldova care luptă cu COVID-19.

În cea de-a doua săptămână de campanie Live for Life – Eveniment veritabil, scop caritabil, pentru concertul de miercuri, organizatorii au bifat cinci motive să vă invite la dans pe piesele îndrăgite din repertoriul Tharmis, cântate vibrant și plăcut de carismaticul Valentin Uzun:

# pentru a vă oferi un îndemn în plus să dansați și să colorați rutina zilnică;

# pentru că astfel am marcat Ziua internațională a dansului;

# pentru că muzica lui Valentin Uzun nu poate fi decât însoțită de dans;

# pentru că cei de la Acord, acum o săptămână, au testat scena noastră prin mișcări energice și ne-am dorit un val mai puternic;

# pentru că dansul înseamnă bunăvoință, iar din bunăvoință e nasc și faptele caritabile.

Așadar, scopurile au fost setate, pregătirile au mers strună și, cum s-au așteptat mulți dintre voi, la 19.00 a început transmisiunea online a celui de-al doilea show Live for Life.

Publicul a fost și de data aceasta numeros: peste 12 000 de vizualizări, 748 de comentarii, reacții și distribuiri. Mulți dintre voi ați urmărit concertul din străinătate, alinându-vă dorul de casă.

Platoul scenic Media Show Grup a cunoscut din nou bucuria luminilor, a sunetului de calitate și a muzicii care ne alimentează cu bună dispoziție în această perioadă mai puțin activă și cu mult îndemn de #staiacasa, iar contul de donații Life for Live, de pe platforma oplata.md, „a deschis larg brațele” pentru a primi ajutorul vostru bănesc în scopul achiziționării de echipament atât de necesar cadrelor medicale implicate, în prima linie, cu lupta împotriva COVID-19.

Invitatul special al celui de-al treilea concert este Olia Tira. Concertul va avea loc online pe 6 mai, la ora 19.00.

Live for Life este o platformă profesionistă online, prima din Republica Moldova, unde artiștii pot concerta creând complex conceptul unui concert de nivel profesionist în condiții de izolare în studioul Media Show Grup, echivalentul unuia dintr-o sală de concert.

Poți dona aici pentru eroii în alb: https://www.oplata.md/payment/init/968.

Pentru persoane juridice:
SC MEDIA SHOW GRUP SRL
1006600025484
IBAN MDL: MD35MO2224ASV64877527100
Destinația plății: donație

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente