(video) Un tânăr din Moldova a lansat un vlog despre orașul său, Tvardița. Fiecare episod e un tur al unei străzi

nikolai

Nikolai Kirnev își petrece zilele de autoizolare în localitatea sa de baștină, orașul Tvardița. Tânărul a decis să petreacă util și interesant timpul acasă, motiv pentru care și-a creat un vlog în care ne ghidează prin oraș. Fiecare episod este destinat unei străzi diferite din localitate.

După o descriere generală a istoriei orașului, tânărul ne ghidează pe strada Gagarin, în primul episod, una dintre cele mai importante din localitate. În descrierea vlogului său, Nikolai spune că aceste videouri vor deveni valoroase cu timpul și vor fi dovezi istorice importante.

În partea a doua a vlogului, tânărul ne duce într-o călătorie virtuală pe strada Serghei Lazo.

În a treia parte, tânărul ne arată strada Ceapaev.

Toate episoadele le vedeți aici.

Tvardița este un oraș în partea de sud-est a Republicii Moldova, în raionul Taraclia. Este reședința comunei omonime. Populația este formată majoritar din bulgari. Pe 28 martie 2013, Parlamentul Republicii Moldova a aprobat legea cu privire la acordarea statutului de oraș pentru localitatea Tvardița.

Nikolai Kirnev este un activist cunoscut în Chișinău pentru reabilitarea cinematografului de vară de la Buiucani. Vedeți detalii pe linkul de mai jos.

(video) Unde-s tinerii. Povestea restaurării cinematografului de la Buiucani spusă de inițiatorul ideii, Nicolai Kirnev

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente