Centrele relații cu consumatorii ale Moldovagaz din mai multe orașe își reiau activitatea, iar angajații revin la muncă

De luni, 4 mai, angajații SA „Moldovagaz”, care au lucrat la distanță sau au fost transferați la staționare pe perioada carantinei, își vor relua activitatea într-un regim de zi de muncă deplină. Totodată, parțial se vor redeschide Centrele relații cu consumatorii din mai multe orașe.

Foto: UNIMEDIA

Ramura de gaze naturale a Republicii Moldova treptat revine la normalitate. Astfel, angajații SA „Moldovagaz” își vor relua activitatea, dar cu stricta respectare a normelor sanitare.

Totodată, parțial se vor redeschide Centrele relații cu consumatorii din Bălți, Ialoveni, Orhei, Edineț, Florești, Comrat, Cahul, Taraclia, Cimișlia și Ungheni. La etapa inițială, se vor prelucra doar adresările consumatorilor de tip facturare și refacturare.

Cu o săptămâna în urmă și-a reluat activitatea și Centrul relații cu consumatorii din Chișinău. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Moldova Gaz, Doina Deleu, toți angajații centrelor sunt asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. La intrare și în încăperea centrelor sunt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mâinilor pentru consumatori.

Vizitatorii sunt îndemnați să respecte cu strictețe normele de distanță sanitară de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu.

Activitatea Centrului relații cu consumatorii din Ștefan Vodă, care să află în carantină, continuă să fie sistată. Același regim este valabil și pentru cele 24 de centre raionale ale SA „Moldovagaz” din Rezina, Telenești, Soroca, Cantemir, Leova și altele.


Pub