DJ-ul Bob Sinclar va susţine un concert excepţional pe Arcul de Triumf din Paris

DJ-ul francez Bob Sinclar va susţine, luni, de pe Arcul de Triumf din Paris, un concert excepţional, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru a sprijini lupta împotriva noului coronavirus, au anunţat organizatorii evenimentului, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, informează Agerpres, cu referire la AFP.

Foto: electronicaoasis.com

„Acest concert live va debuta la ora locală 20:02, imediat după aplauzele publicului adresate personalului medical, şi va fi difuzat în direct (...). Contăm pe prezenţa voastră virtuală şi pe donaţiile voastre”, au anunţat administratorii platformei Cercle Music, care produc şi difuzează concerte de muzică electronică ce au loc în spaţii insolite.

Pentru a evita orice adunare publică, organizatorii au precizat că acest show, produs în colaborare cu Centrul pentru monumentele naţionale franceze, „este interzis pentru public” şi că „nici sunetul, nici luminile sale nu vor fi perceptibile din Place de l'Etoile”, situată în proximitatea Arcului de Triumf din capitala Franţei.

Proiectul doreşte să strângă fonduri ce vor fi donate integral organizaţiei Medicins Sans Frontieres, Fondation de France şi fondului One-O-One, care s-au implicat în lupta împotriva infecției cu Covid-19.

DJ-ul de renume mondial Bob Sinclar distribuie mixaje muzicale pe contul său de Instagram, urmărit de peste 660.000 de admiratori, de când starea de urgenţă a fost decretată în Franţa pe 17 martie.


Pub