(video/update) Ministerul Sănătății: La ce riscuri se supun medicii de familie

(update 12:27) Ministerul Sănătății spune că elevii nu vor reveni la școală până la 1 septembrie. Despre aceasta s-a anunțat în cadrul conferinței de astăzi de la Ministerul Sănătății.

(update 11:57) La momentul actual doar 20 de persoane care au fost vindecate de Covid-19 au donat plasmă. Potrivit Ministerului Sănătății, materialul donat ajunge doar pentru 3 persoane infectate. Pentru săptămâna viitoare au fost programate alte 15 persoane.

(update11:30) Ministerul Sănătății: Avem suficiente teste. Aceasta sunt valabile până în luna aprilie anul 2021.

Foto: UNIMEDIA

(update 10:48) Nu este niciun tratament specific în lupta cu Covid-19. Ministerul Sănătății folosește mai multe tipuri de antivirale. Pentru pacienții cu infecție ușoară, nu se administrează tratamentul antiviral. Stocurile care au fost în RM, au permis tratamentul din start a persoanelor bolnave. La moment, Republica Moldova are stocuri suficiente de medicamente.

(update 10:44) Reprezentații MS au fost întrebați despre infectarea RM a acceptat un șir de măsuri legate de managementul cadavrelor, decedate de Covid-19. „Nu prezintă risc pentru extinderea infecțiilor.

(update 10:41) Nu se vor scoate toate restricțiile, după data de 15 mai, când va fi ridicată Starea de Urgență. „Noi suntem rezervați”.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă situația epidemiologice privind controlul infecției COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova.

Urmăriți live:


Pub