Filip, despre retragerea Ruxandei Glavan din PD: Pleacă acei ce s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani

Pavel Filip a comentat anunțul despre plecarea Ruxandei Glavan din Partidul Democrat. Acesta a dat de înțeles că se aștepta la un asemenea pas din partea fostei colege de partid.

Foto: UNIMEDIA

Președintele PD a lăsat să se înțeleagă că în spatele gestului Ruxandei Glavan ar sta alte persoane. „Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare - ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale”, a declarat Pavel Filip.

Ruxandra Glavan a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat și își va continua activitatea în grupul Pro Moldova.

Pe 19 februarie, șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit fracțiunea democraților în Parlament. Pe 20 februarie, au creat grupul parlamentar „Pro-Moldova” au anunțat că își doresc să formeze un nou partid politic, pe eșichierul de centru-dreapta.


Pub