MS, despre tânăra de 23 de ani decedată de Covid-19: A murit în mai puțin de 24 de ore de la internare

Tânăra de 23 de ani, care a decedat de Covid-19, urmează a fi supusă unei expertize medicale pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea acesteia. Despre aceasta a anunțat șefa pe politici în domeniul asistenței medicale urgență comunitare, Tatiana Zatîc.

Foto: UNIMEDIA

„Este un caz ieșit din comun. Din datele care le-am obținut în procesul de evaluare a acestui caz am constatat că persoane respectivă nu s-a adresat la medic până la internare. Din spusele rudelor, la care ea a venit cu o zi înainte de internare, pacienta a primit tratament de sine stătător.

În cadrul anchetei epidemiologice a acestei persoane este indicat locul de muncă. Este vorba de o benzinărie. Acum este în proces de examinare persoanele cu care a contactat. Tânăra a fost internată, a fost un deces până la 24 de ore. Cazul dat urmează a fi expertizat și urmează să avem mai multe detalii”, spune Zatîc.

Amintim că tânără a fost internată în stare extrem de gravă, la data de 27 aprilie, în cadrul Spitalului din Bălți. Aceasta mai avea insuficiență renală, insuficiență respiratorie acută.


Pub