Biletul cu premiul de 3 milioane de lei, cumpărat la un chioșc Moldpresa

Cel mai mare premiu din istoria Moldovei, suma incredibilă de 3 000 000 de lei, i-a revenit lui Mihail Slovineanu din Chișinău. Preferatul destinului a descoperit câștigul astronomic în biletul ”Bonus de Crăciun”, cumpărat într-un chioșc Moldpresa Grup din capitală.

Foto: Loteria Nationala

Mihail Slovineanu a cumpărat un singur bilet, care i-a adus câștigul fabulos, păstrat de biletul Bonus de Crăciun.

Norocosul are 39 de ani, este căsătorit și muncește în domeniul IT. Bărbatul spune că va investi cele 3 000 000 de lei pentru a termina construcția casei și va cumpăra o mașină nouă.

„Cu 50 de lei am procurat un bilet care s-a transformat într-un bonus pentru o viaţă mai bună. Nu am crezut că aş putea câştiga, dar acum ţin în mână biletul care mi-a adus 3 milioane de lei. Este adevărat, sunt un norocos!”, a povestit milionarul.

Chioșcurile Moldpresa și-au reluat activitatea, din data de 27 aprilie, în toată țara, la fel ca și magazinele de cărți Librarius, cu excepția celor din centre comerciale. Aici puteți cumpăra biletele Loteriei Naționale, dar și să primiți pe loc câștigurile de până la 500 de lei.

Multe bilete cu câștiguri mari ale Loteriei Naționale au fost cumpărate de norocoși anume în chioșcurile Moldpresa, unde puteți găsi toate cele șapte tipuri de bilete, inclusiv ”Bonus de Crăciun”. Numărul biletelor de acest tip rămas în vânzare este foarte mic, dar mai păstrează o sumă fantastică de o jumătate de milioan de lei.

Chioșcurile Moldpresa și magazinele de cărți Librarius activează în fiecare zi, inclusiv în week-end.


// console.log('no ads situation')