(video) Cât costă de fapt Mercedesul Gelandewagen, potrivit lui Eugeniu Nichiforciuc: Deputatul a plătit amenda pentru parcare neregulamentară

Deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc dezminte informațiile că precum și-ar fi procurat un Mercedes, care ar costa 170 de mii de euro. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

„Se tirajează în presă că circul cu mașina de 170 de mii de euro. Tranzacția pe această mașină nu a fost finisată, de acesta nu se arată în declarația de avere din 2019. Dacă o voi procura, o voi include în declarația de avere din 2020 pe 2021. Această mașină nu este nouă și această mașină nici când a fost nouă nu a costat 170 de mii de euro. Prețul la care negociem astăzi și cred că vom ajunge la un numitor comun este la 50 de mii de euro. Aceste argumente nu mai contează aceste zvonuri”, a precizat deputatul.

Întrebat despre un Audi Q5 care a fost procurat anterior, Nichiforciuc a spus că aceasta deja s-a vândut și s-a luat un Land Rover, care a fost scris în declarați de avere.

Anterior, în presă a apărut un moment în care deputatul ar fi fost amendat pentru parcare neregulamentară. Acesta spune că a plătit amenda, întrucât dacă o plătești timp de 72 de ore, suma este în jumătate. „Da, încălcarea într-adevăr a fost, dar a fost una neintenționată, pentru că m-am aflat la o companie media, care mi-a propus să ofer un interviu, unde are locuri de parcare rezervate, unde nu este desenat că aici este rezervat și aici nu. Cu jumătate de metru am greșit și am recunoscut”, a declarat Nichiforciuc.


Pub