19:02:53 19.04.2024
Stiri

Veşti PROASTE în privinţa VACCINULUI împotriva coronavirusului. Când va apărea acesta

Știri 01.05.2020 08:00 Vizualizări1734 Autor: Ziarul National
Veşti PROASTE în privinţa VACCINULUI împotriva coronavirusului. Când va apărea acesta


Emma Walmsley, CEO-ul companiei farmaceutice GlaxoSmithKline, a afirmat că este foarte ambițios să credem că vom avea un vaccin sigur pentru populație până în cea de-a doua parte a anului 2021, relatează publicația britanică Mirror, transmite gandul.info.

Cel mai mare producător de vaccinuri din lume a spus că imunizarea pentru Covid-19 nu va fi disponibilă la scară masivă până la sfârșitul anului 2021.

„Veți vedea că va exista un consens din partea multor autorități globale, având în vedere că atunci când a apărut virusul, un interval de 18 luni pentru a găsi un vaccin a fost un termen ambițios, dar unul pe care toată lumea îl țintește”, a afirmat Walmsley.

Totuși, compania farmaceutică americană Pfizer a afirmat că ar putea avea gata un vaccin până în această toamnă, după ce a început deja fabricarea în masă.

Directorul general al firmei, Albert Bourla, a declarat pentru The Wall Street Journal: „Trăim o mare criză și cu toții avem nevoie disperată de o soluție”.

Grupul farmaceutic cu sediul în Marea Britanie și-a unit forțele cu o serie de parteneri din întreaga lume pentru a dezvolta o serie de vaccinuri pentru această boală.

Peste 70 de proiecte globale de dezvoltare a vaccinurilor sunt în curs de desfășurare, deoarece economiile de pe glob sunt împovărate de restricțiile de circulație instituite pentru a încetini răspândirea bolii.

Corpul vaccinului din Germania, Institutul Paul Ehrlich, a declarat săptămâna aceasta că șapte dintre proiectele globale au început testarea pe oameni.

„Scopul nostru principal este să dezvoltăm mai multe vaccinuri adjuvante pentru Covid-19, iar noi lucrăm cu companii și instituții din întreaga lume pentru a face acest lucru.”

Rezultatele preliminare ale unui studiu guvernamental din SUA care arată că pacienții cărora li s-a administrat remdesivir și-au revenit cu 31% mai repede decât cei primiți cu un placebo, au fost apreciate de dr. Fauci drept „extrem de semnificative”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md