18:04:06 23.04.2024
Stiri

FOTO // Biletul cu premiul FABULOS de 3 milioane de lei, cumpărat la un chioşc „Moldpresa”. Norocosului nu i-a venit să creadă când a văzut câștigul: „Am procurat un bilet, care s-a transformat într-un bonus pentru o viaţă mai bună”

Advertising 01.05.2020 10:58 Vizualizări1870 Autor: Ziarul National
FOTO // Biletul cu premiul FABULOS de 3 milioane de lei, cumpărat la un chioşc „Moldpresa”. Norocosului nu i-a venit să creadă când a văzut câștigul: „Am procurat un bilet, care s-a transformat într-un bonus pentru o viaţă mai bună”

Cel mai mare premiu din istoria R. Moldova, suma incredibilă de 3 000 000 de lei, i-a revenit lui Mihail Slovineanu din Chișinău. Preferatul destinului a descoperit câștigul astronomic în biletul „Bonus de Crăciun”, cumpărat într-un chioșc „Moldpresa Grup” din capitală.

Mihail Slovineanu a cumpărat un singur bilet, care i-a adus câștigul fabulos, păstrat de biletul „Bonus de Crăciun”.

Norocosul are 39 de ani, este căsătorit și muncește în domeniul IT. Bărbatul spune că va investi cele 3 000 000 de lei pentru a termina construcția casei și va cumpăra o mașină nouă.

„Cu 50 de lei am procurat un bilet care s-a transformat într-un bonus pentru o viaţă mai bună. Nu am crezut că aş putea câştiga, dar acum ţin în mână biletul care mi-a adus 3 milioane de lei. Este adevărat, sunt un norocos!”, a povestit milionarul.

Chioșcurile „Moldpresa” și-au reluat activitatea, din data de 27 aprilie, în toată țara, la fel ca și magazinele de cărți „Librarius”, cu excepția celor din centre comerciale. Aici puteți cumpăra biletele Loteriei Naționale, dar și să primiți pe loc câștigurile de până la 500 de lei.

Multe bilete cu câștiguri mari ale Loteriei Naționale au fost cumpărate de norocoși anume în chioșcurile „Moldpresa”, unde puteți găsi toate cele șapte tipuri de bilete, inclusiv „Bonus de Crăciun”. Numărul biletelor de acest tip rămas în vânzare este foarte mic, dar mai păstrează o sumă fantastică de o jumătate de milioan de lei.

Chioșcurile „Moldpresa” și magazinele de cărți „Librarius” activează în fiecare zi, inclusiv în week-end.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md