Clubul Ingineresc Microlab lansează o nouă ediție a bootcamp-ului Internet of Things. Cum te înregistrezi

foto simbol

Dezvoltarea tehnologiilor a înaintat exponențial în ultimii 100 de ani. În această perioadă, s-au înregistrat invenții care au influențat radical istoria omenirii. Fiecare mecanism are rolul de a ne elibera de unele responsabilități și de a crea un mediu confortabil pentru trai.

În prezent, sistemele și dispozitivele inteligente pentru casă sunt mai impresionante și mai accesibile ca niciodată. Automatizarea la domiciliu este exact cum sună: automatizarea abilității de a controla obiectele din jurul casei cu o simplă apăsare a unui buton (sau a unei comenzi vocale).

În acest context, Clubul Ingineresc Microlab lansează o nouă ediție a bootcamp-ului Internet of Things, cu tematica IoT – Smart Home, într-un mediu virtual.

Participanții vor lucra în echipe a câte doi-trei membri, la distanță, folosindu-se de echipamente reale, livrate la domiciliu. Vor avea parte de o serie de lecții online organizate prin webinar și vor interacționa cu mentorii în mediul online.

Scopul constă în crearea unui proiect propriu, care va varia de la o echipă la alta. Oricine poate participa, fie elev, student sau persoane entuziasmate cu cunoștințe de bază în IT/Electronică, cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani.

Lansarea bootcamp-ului va avea loc în data de 19 mai și se va petrece în trei etape. În primele trei săptămâni vor fi organizate lecțiile online, câte două pe săptămână. În cea de-a doua lună, participanții vor lucra cu echipamentele și vor elabora sistemul propriu în tematica Smart Home. A treia etapă constă în prezentarea proiectelor și premierea participanților.

Înregistrarea e simplă, faceți click aici.

Evenimentul este organizat cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente