‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
14.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleÎn regiunea Moscovei va fi construit un complex de sere pentru producerea a peste...

În regiunea Moscovei va fi construit un complex de sere pentru producerea a peste 420 de tone de căpșuni pe an

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În regiunea Voskresensk din Moscova va fi implementat un proiect de investiții pentru crearea unui complex de sere pentru cultivarea căpșunilor, cu o capacitate de producție de peste 420 de tone de căpșune pe an. Despre aceasta a anunțat ministrul Agriculturii și Alimentației din Moscova, Andrei Razin, se arată într-un comunicat publicat pe pagina Ministerului.

„Complexul de sere se va întinde pe o suprafață de 6 hectare. După ce va atinge capacitatea maximă, întreprinderea va produce peste 420 de tone de căpșune pe an. Este planificat ca construcția să înceapă la sfârșitul acestui an. Activitatea de producere va începe în prima jumătate a anului viitor”, a spus Andrei Razin.

Complexul pentru cultivarea căpșunilor va fi construit de un producător agricol, care cultivă bacifere din anul 2011.

„Un teren a fost deja alocat pentru construcția acestui complex. Noua producție va asigura cu locuri de muncă cel puțin 35 de locuitori din regiune”, a mai spus Andrei Razin.

Ministrul și-a exprimat încrederea că cultivarea căpșunilor în sere va rezolva în mare parte problema fructelor și va oferi locuitorilor din regiune căpșune de calitate, indiferent de perioada anului.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›