(video) Cum comentează Andrei Năstase faptul că Maia Sandu și-a asumat meritele pentru ajutorul din partea României: Din discuțiile mele cu partenerii mei, nu fac PR politic

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, spune că nu vrea să comenteze faptul că lidera PAS, Maia Sandu, și-a asumat meritele pentru donațiile făcute de România pentru Republica Moldova. Dar în același timp, acesta afirmă că nu publică discuțiile avute cu oficialii români, întrucât acestea ar putea fi interpretate ca PR politic. Cel puțin la aceste concluzii a ajuns Andrei Năstase în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

„În ceea ce privește mesajele pe care le am cu președintele și cu premierul, nu le scot în spațiul public. Nu fac din asta niciun fel de PR politic. Dacă vrei să vă comenteze cineva, întrebați niște analiști politici. Cine a procedat bine, cine nu a procedat bine. Eu am altfel de abordări. Eu nu iau bani de la stat, spre exemplu să îi întorc la stat și să îmi fac PR politic. Eu nu fac fundraising (n.r. strângere de fonduri) și să îi prezint publicului că i-aș fi dat de la partid”, a declarat liderul Platformei DA.

Precizăm că astăzi, 30 aprilie, o echipă formată din 42 de medici și asistenți medicali din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Sănătății din România au ajuns astăzi la Chișinău, pentru a completa echipele medicale din țara noastră în lupta împotriva pandemiei de Covid-19.

Pe 27 aprilie, Președintele României a anunțat că echipa de medici și asistenți medicali români, constituită tot pe bază voluntară, se va deplasa în Republica Moldova, urmând să lucreze în unitățile medicale implicate în combaterea pandemiei, în beneficiul direct al cetățenilor moldoveni.


Pub