(video) Andrei Năstase: „Am spus că pot aduce bani din exterior. Acum merg în exterior și toată lumea îmi spune „Andrei, nu ești primar””

Dacă ar fi fost în funcția de primar general, acum ar fi fost mai multe proiecte implementate în capitală. Cel puțin asta spune liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

Potrivit acestuia, el a promit că va aduce bani din surse externe, însă când merge la sponsori, acestuia îi reproșează că nu este primar, iar în fruntea primăriei ar sta o persoană în care nu au încredere.

„Ce le-am spus eu oamenilor înainte de campania electorală: Nu sunt bani în interior, nu avem capacitate pentru a dezvolta țara, avem nevoie de bani din exterior, de fonduri, de credite din granturi, avem nevoie de relații cu România, avem nevoie de relații cu UE, de expertiza românească în materie de guvernanță bună locală. Am spus că pot aduce bani din exterior. Acum merg în exterior și toată lumea îmi spune, Andrei, nu ești primar. Eu când mergeam în calitate de primar ales mi se spunea, „atât numai, nu îți ajunge penița de primar”, ca să aduc de la Viena, spre exemplu, cele mai bune practici.

Oamenii vin cu fonduri din afară, doar dacă este un om credibil. Uitați-vă cât efort face Ion Ceban să aducă de la București niște bani. Nu au făcut nimic până acum. În momentul de față în Chișinău. În momentul de față în Chișinău, ar fi fost implementate mult mai multe proiecte, atât în domeniul transportului, drumurilor, în domeniul aleilor. Acum bine înțeles că să dea vina pe pandemie”, a conchis Năstase.

Amintim că Andrei Năstase a fost principalul contracandidat al lui Ion Ceban în alegerile locale din capitală.


Pub