UNInterviu cu Eugeniu Nichiforciuc, despre acorduri, politică și avere: De ce nu ați crede că Ion Chicu ar putea fi premier din partea PD, după alegerile prezidențiale

Republica Moldova trece printr-o perioadă extrem de grea, iar guvernul Chicu este capabil să treacă peste aceste greutăți. Cel puțin aceste concluzii le-a făcut vicepreședintele Partidului Democrat, Eugeniu Nichiforciuc, în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

Nichiforciuc spune că Moldova are nevoie de surse de finanțare, iar creditul din Federația Rusă ar fi unul potrivit, pe lângă banii primiți de la partenerii externi.

În cadrul emisiunii acesta a vorbit și despre alegerile prezidențiale, iar potrivit acestuia, echipa PD-ului ar vrea să aibă candidat la acest scrutin. Iar ce ține de negocierile cu PSRM, cu privire la funcția de premier sau președinte de Parlament, acesta a punctat că nu s-a vorbit despre anumiți actori sau nume.

De asemenea, Nichiforciuc a explicat de unde are Mercedesul Ghelenvaghen, care în presă se zvonește că ar costa 170 de mii de euro, dar și despre un Audi Q5.

Despre aceste subiecte, dar și altele de o importanță la fel de mare, urmăriți în cadrul emisiunii de mai jos.


Pub