Dacă rămân acasă, merg la…? #diez invită viitorii studenți interesați de marketing la primul eveniment online de orientare în carieră

valery

Te gândești să-ți continui studiile universitare în Moldova, însă te pierzi în descrierile oficiale ale site-urilor și nu prea știi la ce să te aștepți? Ce cursuri vei studia? Unde poți face stagiul de practică? Unde te poți angaja după absolvire și ai multe alte întrebări fără răspuns? Echipa #diez te invită să fii parte a unei serii de evenimente dedicate fiecărei specialități, unde vom invita studenți, profesori și specialiști în domeniu pentru a te ajuta în procesul de informare și de luare a deciziei.

Pentru că trăim vremuri istorice, primul eveniment va avea loc online, pe pagina noastră de Facebook (diez) și pe platforma Privesc.Eu, vineri, 1 mai, începând cu ora 18.00.

Primul eveniment îl dedicăm specialității marketing. În calitate de invitați îi vom avea pe profesioniștii ce urmează.

Ludmila Nistorică – Chief Marketing Officer la Orange Moldova. Ludmila s-a angajat la această companie acum 21 de ani, iar de șase ani ocupă actuala funcție. Ea va vorbi despre oportunitățile de angajare și ce înseamnă marketing din punct de vedere practic, atunci când vine la pachet cu toate provocările profesiei.


Artur Gurău – antreprenor social. Artur este specialist în marketing digital, iar cu câțiva ani în urmă a predat și un curs de e-publicitate la ASEM. Artur ne va povesti despre ce înseamnă să fii marketer online și ne va explica ce înseamnă această mare piață virtuală.


Valentina Gaidarji – studentă în anul III, specialitatea Marketing, ASEM și membră a Senatului Studențesc al ASEM. Valentina este angajată în câmpul muncii încă din anul întâi de facultate. Ea va povesti despre viața de student, formatul de studii, timpul liber și activități extracurriculare.


Te așteptăm să te conectezi fără întârziere și să pregătești toate întrebările la care nu ai răspuns. Le vei putea adresa direct în comentariile de la live, dar și într-un formular separat dacă dorești să o faci anonim.

Poți urmări evenimentul pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente