Dacă ai un startup - aplică acum la PortfoLion VC’s Pitch Night

Astăzi, ca și în vremuri mai bune, startup-urile au nevoie de platforme pentru a învăța, a se conecta, pentru a-și dezvolta ideile de afaceri și pentru a primi sfaturi practice de la antreprenori de succes și investitori seniori. Astfel, PortfoLion VC a decis să găzduiască primul eveniment Virtual Pitch Night, pe 8 mai curent, în asociere cu Startup Europe Networks și PODIM DX.

Foto: Mobiasbanca

PortfoLion este un fond de investiții al OTP Bank care facilitează intrarea cu succes pe piață și extinderea internațională a companiilor. Fiind unul dintre cele mai mari fonduri de administrare a capitalului de risc și a capitalurilor private din regiunea Europei de Sud-Est, PortfoLion urmărește în permanență companii startup cu soluții inovatoare, scalabile și echipe agile, cu care să se asocieze și să investească conform modelului Seed & Series A.

Evenimentul este deschis pentru toată lumea, totuși, candidatul ideal pentru Pitch Night a găsit deja un produs potrivit pentru piață și caută fonduri pentru validarea modelului de afaceri, îmbunătățirea produselor și dezvoltarea afacerii. Domeniile țintă includ - dar fără a se limita la - E-commerce, Big Data, infrastructură IT, software financiar, inteligență artificială și învățare automată.

Evenimentul va fi difuzat pe platforma hopin.

Faceți clic AICI pentru a prinde această oportunitate. Termenul de depunere a cererii: 6 mai, 12:00 CEST.

PortfoLion VC va oferi oportunitatea de a asculta sfaturile lui Zach Coelius din SUA, investitor transformat în antreprenor, despre modul în care fondatorii se pot pregăti pentru o criză economică și perioade incerte, explorând soluții pentru a rezista și noi oportunități.

Discuția va fi completată despre posibilitățile strângerii de fonduri în timpul crizei COVID-19 cu antreprenori și investitori din regiunea Europei Centrale și de Est - Andras Molnar (PortfoLion VC), Marvin Liao (Early Stage Investor), Gyula Feher (Oktogon Ventures, anterior Ustream) și Istvan Csanady (Shapr3d).

După discuția în grup, 5 startup-uri selectate vor avea 5 minute fiecare pentru a-și prezenta soluția, modelul de afaceri și planurile de creștere, urmate de feedback-ul unui grup consultativ profesionist, compus din Marvin Liao, Aurel Pasztor (PortfoLion VC ), Krisztian Flautner (Banzai Cloud) și Jimmy Fong (SEON).

Dacă sunteți un startup și căutați un partener de investiții care nu numai oferă capital pentru finanțarea dezvoltării afacerii, dar îi ajută pe fondatori prin expertiza sa de afaceri, atunci acesta este evenimentul perfect la care să participați. PortfoLion selectează candidații în mod regulat, astfel încât cu cât mai rapid depuneți cererea, cu atât șansa dvs. este mai mare de a vă asigura un loc: https://portfolionvc.typeform.com/to/QGGEM2

Deaspre PortfoLion

PortfoLion este un fond de investiții al OTP Bank și unul dintre cei mai mari investitori privați din regiunea Europei Centrale și de Est. PortfoLion oferă companiilor un cadru financiar stabil pentru a facilita intrarea cu succes pe piață și extinderea internațională. În present, PortfoLion gestionează peste 130 de milioane EUR cu peste 20 de companii din portofoliul său. Compania de administrare a fondurilor colaborează cu companii în diferite etape, în principal din regiunea Centrală și de Sud-Est a Europei, dar este deschisă și pentru oportunități de investiții în toată Europa. Contactează-ne pitchnight@portfolion.hu sau https://www.portfolion.hu/en/


// console.log('no ads situation')