O femeie de 30 de ani din Taraclia a decedat din cauza intoxicației cu alcool

O femeie de 30 de ani, din satul Musait, raionul Taraclia, a decedat în urma intoxicării cu alcool. Aceasta a fost găsită fără suflare în curtea casei unui consătean, care imediat a chemat poliția.

Foto: UNIMEDIA

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Taraclia, Cristina Ciobanu, a declarat că stăpânul casei este cel care a anunțat poliția despre decesul femeii.

Acesta a declarat polițiștilor că sora sa, în vârstă de 47 de ani, a venit la el acasă în seara de duminică, 26 aprilie, împreună cu femeia de 30 de ani, ambele fiind deja în stare avansată de ebrietate.

Acasă, femeile au continuat să consume alcool, iar la un moment dat, între ele a izbucnit un conflict spontan, după care sora sa a plecat, iar victima a rămas de una singură.

În dimineața următoare, femeia a fost găsită fără suflare în curte. În urma a examinarii medico-legale, s-a stabilit că decesul victimei a survenit din cauza intoxicației alcoolice

Cazul dat a fost înregistrat în registrul de evidență a infracțiunilor la data de 27 aprilie 2020, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.


Pub