Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac: Unul dintre pasageri, transportat la spital cu traumatisme

Un bărbat din Cahul, deplasându-se în satul Colibași, raionul Cahul, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, una dintre persoanele care se afla la bordul mașinii a fost transportat la spital cu mai multe traume. Accidentul s-a produs, ieri, 28 aprilie, în satul Colibași, raionul Cahul.

Foto: echipa.md

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de poliție, Cristina Ciobanu ne-a comunicat că Serviciul Unic de Urgență 112 a fost solicitat ieri, la ora 09:40, precum că s-a produs un accident rutier, iar o persoană s-a ales cu traumatisme.

La fața locului s-a deplasat o grupă operativă care a stabilit că, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, locuitor din satul Vadul lui Isac, raionul Cahul, se deplasa la volanul mașinii model Audi A4 prin satul Colibași, raionul Cahul, având la bord doi pasageri, bărbat în vârstă de 22 de ani și o femeie, de 20 de ani.

Din motive necunoscute acesta ar fi pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, bărbatul care se afla în mașină, a fost transport la Spitalul Raional din Cahul cu mai multe traume.

Alte circumstanțe se stabilesc.

accident / Sursa:echipa.md
accident / Sursa:echipa.md
accident / Sursa:echipa.md


Pub