Vasile Năstase îi răspunde lui Țîcu printr-o chemare în judecată: „Mincinosul trebuie să răspundă!”

Deputatul Platformei DA îl va acționa în judecată pe fostul coleg din Blocul ACUM, Octavian Țîcu, acuzându-l de minciună. Asta după ce Țîcu a declarat că Năstase l-ar fi plagiat, atunci când a depus o sesizare la Curtea Constituțională despre amenzile aplicate în Starea de Urgență.

Foto: facebook

„Abia acum am citit aberațiile lui Țîcu, care pretinde că subsemnatul i-ar fi plagiat textul unei sesizări depuse la CC. Ce poți să zici. E ca și cum Țîcu ar spune că subsemnatul a furat miliardul. La modul serios, am muncit la sesizarea noastră, depusă prin poșta electronică cu o zi mai târziu decât Țîcu - cam două săptămâni. Avem dovada că încă pe 23 aprilie textul sesizării noastre era aproape definitivat. Mai mult, noi avem anexate la Sesizare cinci documente - procese verbale, hotărâri de judecată, etc.”, a scris Vasile Năstase pe pagina sa de Facebook.

Totodată, deputatul a anunțat că-l va da în judecată pe Octavian Țîcu.

„Am decis să-i demonstrăm aceste lucruri lui Țîcu în instanța de judecată. Pregătim acum textul cererii prealabile. Mincinosul trebuie să răspundă!”, a mai scris Năstase.

Deputatul independent, Octavian Țîcu, a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, că Vasile Năstase i-ar fi copiat o sesizare depusă la Curtea Constituțională.


Pub