UNInterviu cu Andrei Năstase despre „moneda de schimb” de la prezidențiale, „ușa deschisă” pentru Maia Sandu, dar și regretul cedărilor de putere

Republica Moldova este într-o situație economică extrem de dificilă, iar pe lângă toate acestea, ar putea să primească un „cal troian” de la Federația Rusă prin acordul de creditare semnat între aceste două state. Cel puțin asta a declarat președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

În cadrul emisiunii, Năstase a spus că Republica Moldova ar fi avut mai mulți bani, dacă cei de la guvernare ar fi nimicit complet schemele de corupție și contrabandă și ar fi avut grijă de relația cu UE.

Cât ține de alegerile prezidențiale, Andrei Năstase spune că în acest sens trebuie să se negocieze și să se ajungă la un acord comun, iar cei din PAS ar trebui să se ține de cuvânt, așa cum s-a ținut și el la vremea sa. Andrei Năstase a punctat că dacă în 2016 participa la alegerile prezidențiale ar fi avut un scor mai bun.

Nu în ultimul rând Năstase s-a referit și la mersul lucrurilor în cadrul Primăriei Chișinău, unde este consilier municipal. Liderul Platformei DA îl acuză pe actualul edil că nu făcut nimic din ceea ce a promis în campania electorală, iar în lupta cu coronavirus, nu ar fi oprit licitațiile de infrastructură, dacă nu intervenea fracțiunea sa.

Despre aceste subiecte, dar și altele de importanță la fel de mare urmăriți în emisiunea UNInterviu.


Pub