Cântă la pian în liniște fără a-i deranja pe ceilalți. Începe aventura muzicală chiar astăzi cu Music Shop

pian1

Muzica este un limbaj al sufletului, exprimat în sunete. Cine iubește cu adevărat muzica înțelege valoarea unui instrument de calitate, în special când este vorba de sunetul pianului, cel care mișcă emoții în oameni. Limpezimea și puterea efectelor sonore depind nu doar de talentul și măiestria artistului de la clape, ci în egală măsură de pianul la care se cântă.

Music Shop, importatorul oficial şi exclusiv al brandului Kawai în Republica Moldova, vă pune la dispoziție o diversitate de piane construite conform ultimelor inovații tehnice în domeniul acusticii, perfecte pentru necesitățile tinerilor începători, dar și pentru capriciile artistice ale compozitorilor și pianiștilor experimentaţi.

Avantajele pianelor digitale Kawai vă pot îmbunătăți semnificativ interpretarea. Puneți-vă căștile pentru a exersa în liniște sau pentru a cânta noaptea târziu, dar fără a crea deranj vecinilor sau disconfort persoanelor apropiate care sunt ocupate cu alte activităţi. Conectați wireless smartphonul la difuzoarele puternice ale pianului, apoi cântați acompaniați de muzica preferată. Savuraţi sonoritatea la volum maximal. Când imaginile sonore se emit într-o formă autentică, nu poți să nu îndrăgești instrumentul care le-a produs. Ce ziceţi să încercați şi librăria de cântece încorporate, perfecte pentru o schimbare a ritmului? Puteți chiar personaliza și sunetul, exact aşa cum vă place. Au fost prevăzute şi funcțiile de metronom sau înregistrare, totul pentru a ușura învățarea.

Pianele Kawai au particularități tehnice care produc sunete impecabile, extrem de plăcute pentru audiere, polifonii bogate pentru piese cu o dinamică variată. La realizarea fiecărui aspect tehnic, producătorii folosesc toate metodele de percepție – vederea, mirosul și atingerea –, iar pentru a asigura calitatea finală, fiecare pian este supus unor teste care verifică dacă instrumentul corespunde cerințelor standard de sunet și rezonanță.

La Music Shop, fiecare pianist sau viitor pianist poate găsi cel mai bun instrument pentru gustul, stilul și bugetul său. Apelaţi la serviciile magazinului musicshop.md şi începeți aventura muzicală chiar astăzi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente