Franța: Trei hoți au fost prinși după ce au uitat la locul furtului dclarația de deplasare pe propria răspundere

Trei hoți, care au jefuit o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux din Franța, au avut ghinionul să uite la locul faptei o declarație de deplasare pe propria răspundere, care conținea date personale și adresa lor, scrie ziarul Sud Ouest.

Foto: Loic Dequier/Sud Ouest

Jandarmii nu s-au lăsat așteptați prea mult timp. I-au identificat și găsit cu ușurință pe cei trei făptași, de 35, 41 și 45 de ani, care se aflau chiar pe adresa indicată în document.

Infracțiunea a avut loc vinerea trecută, pe 24 aprilie. Cei trei bărbaţi în vârstă au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux). În timp ce doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vin, al treilea a pătruns în încăperea unde se afla casa de marcat.

Însă lucrurile au mers prost din start. În casa de marcat hoții au găsit doar 40 de euro, iar vânzătorul, care a realizat rapid ceea ce se întâmplă, a reușit să-i pună pe fugă. În grabă, unul dintre hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere, obligatorie pentru a ieşi din casă în timpul pandemiei.

Prin urmare jandarmii nu au avut mari dificultăţi în a-i găsi pe hoți. Cei trei au fost arestați și vor fi judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux.


Pub