Vlad Filat, concurs pe Facebook: O cafea cu fostul premier pentru învingători

Vlad Filat face un concurs pe Facebook, cu ocazia Zilei Naționale a Drapelului de Stat, iar 5 câștigători vor bea câte o cafea cu fostul prim-mininistru. Despre aceasta scrie fostul premier pe pagina sa de Facebook, unde vorbește despre importanța tricolorului.

Foto: UNIMEDIA

„În urmă cu zece ani, în calitate de prim-ministru, am inițiat instituirea zilei drapelului de stat, nu doar pentru a avea o nouă sărbătoare, ci ca un gest de recunoaștere și omagiu adus celor care înaintea noastră îl purtaseră în suflet și lăzi acoperite de praful istoriei, iar foarte mulți îl sfințiseră prin propria lor jertfă. [...] Vă invit pe toți ca mâine, 27 aprilie să arborăm la balcon, în curte sau oriunde este vizibil, tricolorul. Și pentru că tricolorul este deopotrivă simbol al trecutului, dar și al viitorului, lansez celor tineri provocarea de a arbora drapelul, să-l fotografieze și să expedieze fotografia la adresa de email comunicare.vladfilat@gmail.com. Realizatorii celor mai bune 5 fotografii vor primi invitația mea la o cafea, după încetarea restricțiilor”, se arată în postarea sa.

Amintim că astăzi, 27 aprilie, Republica Moldova sărbătoreşte Ziua Drapelului de Stat. Tricolorul a fost desemnat oficial drapel de stat pe 27 aprilie 1990 de către deputații primului Parlament, fiind arborat în aceeași zi pe clădirea forului legislativ.


Pub