Dan Balan și Tina Karol – duet primăvăratic la Vocea Ucrainei: Interpreții caută răspunsul la o anumită întrebare, în luna aprilie

În superfinala Vocii Ucrainei, sezonul 10, interpretul conațional Dan Balan și cântăreața ucraineană Tina Karol, au suprins fanii, din nou, cu o nouă melodie primăvăratică intitulată „Помнишь” (n.r. Îți amintești). Publicul ucrainean îi cuplează pe artiști încă din sezonul trecut al show-lui, iar acest duet oferă un motiv în plus de bucurie pentru fanii cuplului „Dan-Tina”.

Foto: captură video/youtube.com

Dan și Tina au fost surpriza serii, iar duetul a fost unul „scris de mâna unui geniu”, cum spune interpretul moldovean.

Versurile și melodia au fost scrise de Dan Balan.

Într-o singură zi, duetul a reușit să acumuleze peste 100 de mii de vizualizări pe youtube.

Amintim că în decembrie 2019, Dan Balan și Tina Karol au cântat în duet piesa artistului moldovean „Домой” (n.r. „Acasă”). ei doi au mai cântat împreună la un show de talente „Танці з зірками” (n.r. „Dansând cu stelele”, ulterior fiind invitați să cânte la M1 Music Awards 2019.

În finala de la Vocea Ucrainei, publicul a votat în 2 etape - mai întâi au ales un reprezentant al fiecărei echipe al fiecărui antrenor, apoi a avut loc lupta între concurenții aleși și votarea publicului pentru cea mai bună Voce.

Astfel, în etapa a doua a concursului au trecut:

Monatik-Serghei Asafatov;

Dan Balan- Indira Edilbaeva;

Potap și Nastia Kamenskih-Erlan Baibazarov;

Tina Karol-Roman Sasanchin.

Roman Sasanchin a fost inițial în echipa lui Dan Balan, dar la etapa knockout-urilor Tina Karol „l-a furat” în echipa sa, după ce cântărețul moldovean a preferat să meargă mai departe cu alți patru concurenți.

Câștigătorul sezonului 10 al show-ului de talent „Vocea Ucrainei” este Roman Sasanchin din echipa Tinei Karol.

Tânărul a mai luat o dată trofeul pentru cea mai bună voce în cadrul show-lui „Голос. Діти” (n.r. Vocea Ucrainei. Copii), unde în calitate de antrenoare a avut-o pe Tina Karol.


Pub