Promoție pe timp de Covid-19: Conluxart îți oferă a patra parte (1/4) din acoperiș gratuit

În 2020, nimeni nu a planificat criza provocată de COVID-19! Dar mulți dintre noi au planificat să renoveze sau să construiască un acoperiș! Criza ne-a dat planurile peste cap, dar noi, cei de la Conluxart, vrem să te ajutăm – îți oferim gratuit a patra parte (1/4) din acoperiș!

Foto: Conluxart

Cum funcționează? E simplu! Acoperișul tău are 200m2 – la Conluxart plătești doar pentru 150m2. Acoperișul e de 100m2 – achiți pentru 75m2.

E comod, pentru a beneficia de ofertă nu trebuie să faci nimic altceva decât să ne contactezi la numărul de telefon 060 077710, iar de restul ne ocupăm noi!

  1. Ne contactați la numărul de telefon - 060 077710
  2. Managerul nostru se deplasează gratuit la dvs. pentru a vă prezenta mostrele de produs și pentru a lua măsurile acoperișului
  3. Într-o zi primiți oferta pentru acoperiș
  4. Semnăm contractul și achitați avansul de 25%.

Să recapitulăm – la Conluxart achitați în loc de 200m2 doar 150m2, nu trebuie să ieșiți din casă și să încălcați regimul de carantină (#stațiacasă), achitați un avans de doar 25%, de restul ne ocupăm noi!

Promoția este valabilă la toate tipurile de materiale de acoperiș – țiglă metalică, țiglă ceramică și șindrilă bituminoasă (gont) și este valabilă până pe 31 mai 2020.

Ofertă supusă unor termeni și condiții. Mai multe detalii pe site-ul Conluxart.

----------

Conluxart este companie specializată în acoperișuri. De 22 de ani ne ocupăm exclusiv de acoperișuri. Lucrăm doar cu materiale care au demonstrat calitate în timp – țiglă metalică din tablă suedeză și coreeană, țiglă ceramică din Ungaria și Germania, șindrilă bituminoasă (gont) europeană.


// console.log('no ads situation')