Un violator din India a încercat să-i scoată ochii victimei sale pentru a nu-l putea recunoaște

Poliția din India a lansat o amplă acțiune de căutare după ce o fată de doar șase ani a fost răpită din fața casei sale din statul Madhya Pradesh și violată, scrie digi24.ro.

Foto: Agerpres

Atacatorul a încercat să-i scoată ochii fetiței și i-a provocat răni grave, într-o aparentă încercare de a opri identificarea lui. Victima se află în stare critică în spitalul din orașul Jabalpur, a declarat poliția pentru BBC NEWS.

Shivraj Singh Chouhan, reprezentant al guvernului, a catalogat atacul drept „rușinos”.

Poliția a spus că, în urmă cu câteva zile, când a fost răpită, fetița se juca cu prietenii în apropierea casei sale. A fost găsită a doua zi dimineață, inconștientă, cu mâinile legate, într-o clădire abandonată din sat.

„Am constatat că ochii ei au fost răniți de către acuzat, care i-a provocat, de asemenea, leziuni și pe față”, a declarat pentru agenția de știri Press Trust of India (PTI), oficialul regional Hemant Chauhan. „Medicii îi operează ochii”, a mai adăugat acesta.

O recompensă de 10.000 de rupii (aproximativ 100 de lire sterline) a fost oferită pentru informații care duc la suspect. Chauhan a declarat că au fost audiate mai multe persoane, iar poliția speră să facă o arestare în curând.

Violul și violența sexuală au fost în centrul atenției în India după violul din 2012 a unei tinere într-un autobuz din Capitală, Delhi, victima decedând ulterior. Acest atac a dus la proteste uriașe și modificări ale legilor, dar, cu toate acestea, femeile au fost în continuare victime ale unor agresiuni cumplite.

Patru bărbați au fost executați pentru violul din autobuz din 2012. Potrivit unor statistici recente, una din patru victime violate în India este copil.


Pub