Coronavirus // 73 de cazuri noi confirmate. Bilanțul autorităților

Anticoruptie.md
27/04/2020

73 de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus au fost confirmate luni în Republica Moldova, din totalul de 367 de probe prelevate. Bilanțul persoanelor infectate urcă la 3.481. 

Toate cazurile confirmate sunt cu transmitere locală. Cele mai multe teste pozitive au fost localizate la Chișinău - 31 de cazuri, regiunea transnistreană - 18 cazuri, Cahul - opt, Taraclia - patru, Strășeni - trei, Căușeni și Bălți - două cazuri, Criuleni, Fălești, Râșcani, Sângerei, Ungheni – câte un caz.

Totodată, autoritățile au anunțat despre apariția unui nou focar de infectare în rândul lucrătorilor medicali. „Avem un focar, care este localizat în cadrul AMU din mun. Chișinău, sectorul Râșcani, unde avem 14 cazuri în rândul lucrătorilor medicali”, a precizat ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu

Pâna la ziua de azi, 102 persoane au decedat din cauza infecției cu Covid-19.

Anticoruptie.md
27/04/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii