11:04:37 16.04.2024
Stiri

Cine l-ar fi „ucis” pe Kim Kong-un, dictatorul din Coreea de Nord. „I-au tremurat mâinile”

Știri 26.04.2020 20:13 Vizualizări3217 Autor: Ziarul National
Cine l-ar fi „ucis” pe Kim Kong-un, dictatorul din Coreea de Nord. „I-au tremurat mâinile”


În presa din toată lumea circulă informații potrivit cărora dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un, este mort sau în stare vegetativă în urma unei proceduri chirurgicale pe cord.

Sursele citate de o revistă din Japonia susțin că o procedură de implantare a unui stent a decurs prost întrucât medicului i-au tremurat mâinile în timpul operației, acesta fiind supus constant unui tir de întrebări privind sănătatea liderului suprem.

Zvonurile care privesc starea de sănătate a lui Kim Jong-un au apărut întrucât acesta a ratat aniversarea zilei de naștere a regretatului său bunic și a fondatorului țării, Kim Il-sung, pe 15 aprilie.

O revistă săptămânală japoneză, Shukan Gendai, susține că liderul Koreei de Nord se află într-o „stare vegetativă”, după o procedură de implantare a unui stent la inimă care a fost greșit realizată. Citând un medic chinez care ar fi fost trimis la Pyongyang pentru a-l trata pe liderul suprem, revista sugerează că s-a întârziat în aplicarea procedurii medicale, ceea ce i-a agravat starea.

Conform altor rapoarte, atribuite unor surse ale partidului comunist din Beijing, echipa de medici chinezi a fost trimisă în Koreea de Nord după o operație pe cord eșuată, însă aceștia nu l-au mai putut salva. Potrivit surselor, Kim a fost dus la spital la începutul lunii aprilie, după ce a căzut și și-a apăsat pieptul în timp ce se afla într-o vizită în mediul rural.

Kim, despre care se crede că are 36 de ani, nu a fost văzut în public de pe 11 aprilie, când a condus o întâlnire Politburo, transmite Mirror.co.uk, citat de gandul.info.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md