O angajată a Armatei Naționale s-a vindecat de Covid-19. Iată cu ce sfat vine către toți: Stați acasă

O angajată a Armatei Naționale care a fost infectată cu Covid-19 a povestit despre cum a fost perioada de recuperare, din momentul când a aflat că este unul dintre pacienții, testați pozitiv. Aceasta a scris că datorită suportului oferit de familie și colegii din brigadă a trecut cu bine această perioada.

Foto: facebook.com/AlexandruPânzari

„Am avut nenorocul să mă infectez cu noul coronavirus, dar am avut și norocul să mă vindec. Astăzi, mă bucur de viață, de aerul proaspăt, de momentele prețioase alături de familie, de orice detaliu din jurul meu. Nu voi exagera dacă voi spune că viața e frumoasă, mai ales după ce am trecut prin tratamentul dificil, dar și prin frica că nu voi putea să rezist...

Într-un final, am reușit. Sunt sănătoasă și asta datorită profesionalismului medicilor care au avut grijă de mine. Am trecut cu bine peste asta cu susținerea familiei, dar și colegilor din Brigada de infanterie motorizată ”Dacia”. Am fost în legătură permanentă cu ministrul Apărării Alexandru Pînzari, comandantul unității în care fac serviciul și cu specialiștii din cadrul Inspectoratului Militar. Tuturor le mulțumesc din suflet pentru interes și grijă.

Nu pot spune că a fost ușor, tratamentul a fost destul de anevoios. Dar în toată această perioadă am învățat că optimismul, dragostea de viață, gândirea pozitivă sunt cele mai eficiente măsuri de a depăși această provocare”, se arată în mesaj.

Săptămâna aceasta, alte două angajate ale Armatei Naționale au fost infectate cu Covid-19, iar colega lor le-a încurajat să fie răbdătoare și să urmeze sfaturile medicilor.

„Dragele mele colege,

Vreau să vă spun că în pofida bolii, trebuie să fiți tari, să aveți răbdare și să urmați toate recomandările medicilor. Și desigur, cel mai important, să țineți capul sus, să aveți gânduri pozitive și să nu încetați să sperați că va veni ziua în care testul va fi negativ, iar voi veți ajunge să vă îmbrățișați persoanele dragi”, se mai arată în mesaj.

Totodată, a solicitat oamenilor să fie responsabili, în continuare și să respecte măsurile de protecție.

„Fiți responsabili, dați dovadă de vigilență maximă, respectați toate regulile de protecție și #stațiacasă. Sănătatea a fost întotdeauna cel mai important lucru în viața unui om. Iar acum, credeți-mă, sănătatea este de două ori mai prețioasă! Aveți grijă de voi și de cei dragi! Dumnezeu să vă aibă în pază! Cu respect și mult drag, Eu, angajată a Armatei Naționale, care a depășit provocarea pe nume ”COVID-19”!”, scrie aceasta.

Săptămâna curentă, ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a anunțat despre două angajate din cadrul Ministerului Apărării, care au fost supuse testării, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Totodată, a anunțat și despre colega de la Cahul care s-a vindecat.


Pub