Încă 4 decese de Covid-19, în țară. Ministerul Sănătății confirmă moartea persoanei din regiunea transnistreană

Alte patru decese de Covid-19 au fost înregistrate în Republica Moldova. Este vorba despre două femei și doi bărbați din Chișinău, Orhei și Tiraspol. Despre aceasta a anunțat Ministerul Sănătății într-un comunicat. Astfel, bilanțul deceselor de Covid-19 a ajuna la 94, dintre care 7, înregistrate astăzi.

Foto: UNIMEDIA

„Bărbat de 80 ani, din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 22.04.2020, în stare gravă. Pneumonie interstițială bilaterală, evoluție gravă. Comorbidităţi: Diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr. III.

Femeie, 72 ani, din r-nul Orhei, transferat de la IMSP SR Orhei, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 17.04.2020, în stare gravă. Comorbidităţi: Diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă si pulmonară, hipertensiune arterială gr. III.

Femeie în vârstă de 37 ani, din r-nul Orhei, transferată de la SR Orhei la Spitalul Clinic Republican pe data de 10.04.2020. Pneumonie virală, bilaterală, detresă respiratorie, disfuncţie renală, hepatică.

Bărbat în vârstă de 73 ani, din Tiraspol. Comorbidităţi: cardiomiopatie aterosclerotică.”, se arată în comunicat.

Totodată, ministerul Sănătății a confirmat decesul femeii de 39, care era internată la spitalul din Dubăsari.

Pe parcursul zilei de astăzi, au fost răpuse de virus alți doi bărbați, din Chișinău și Ialoveni.


Pub