Cunoaște primii speakeri supersonici de la Rockit Conference 2020

Rockit Conference aduce două zile, trei secțiuni și peste 20 de speakeri pentru a găsi soluții în perioada definirii  „noului normal”, de unde și este inspirată tema evenimentului „Don’t panic: Finding solutions for the new reality”. Cunoaște primii speakeri din cadrul celei de a 9-a ediții a conferinței și ce subiecte au pregătit pentru comunitatea digitală.

În cadrul conferinței vor fi prezentate trei secțiuni de discuții:

  • soluții pentru industria creativă și dezvoltarea conținutului;
  • soluții pentru educație și smart living;
  • soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri.

Fiecare secțiune va avea câte un live per speaker în acces deschis tuturor participanților conferinței digitale, astfel experiența unui eveniment offline va fi transpusă pe cât se poate de aproape în experiența online.

În perioada autoizolării, atenției sporite acordate sănătății și educației mai mulți speakeri vor veni cu soluții și inspirație pentru a trece cu succes treapta noii normalități. În lista speakerilor acestei secțiuni pot fi regăsiți experți și personalități carismatice precum: Victor Guzun, managing partner al Guzun Consulting; Veronica Crețu, traineră și expertă internațională la Eurasia Foundation; Mihai Avram, fondatorul Enable; Zain Velji, partener și VP stategist Northweather, și strategist în numeroase campanii politice, inclusiv a președintelui american Barack Obama; Mariana Dahan, fondatoare a World Identity Network, TEDx speakeră și Ambdasadoare UN #Togetherband; Radu Puchiu, cofondator și director executiv H.appyCities, și David Timiș, curator la Brussels Shapers Community.

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Una dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internaționali. 

Rockit Conference este organizat de catre Rockit Academy și Digital Communication Network cu susținerea Biroului de Programe Educaționale și Culturale la Departamentului de Stat al S.U.A. Mai multe detalii despre conferința din acest an găsești aici

Sunt jurnalistă din 2015. Dacă la început m-am delectat cu presa tipărită, din 2018 am pășit în lumea presei online. În toată această perioadă am descoperit oameni, locuri și istorii. Toate acestea mi-au arătat că viața e o paletă de culori pe care-mi place să o descriu prin cuvinte și condimentez cu fotografii.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.