Cunoaște primii oratori supersonici ai Rockit Conference 2020

Rockit Conference 2020

Rockit Conference aduce două zile, trei secțiuni și peste 20 de oratori pentru a găsi soluții în perioada definirii „noului normal”, de unde și este inspirată tema evenimentului, Don’t panic: Finding solutions for the new reality. Cunoaște primii oratori din cadrul celei de-a noua ediții a conferinței și ce subiecte au pregătit pentru comunitatea digitală.

În cadrul conferinței, vor fi prezentate trei secțiuni de discuții: soluții pentru industria creativă și dezvoltarea conținutului, soluții pentru educație și smart living, soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri. Fiecare secțiune va avea câte un live per speaker în acces deschis tuturor participanților conferinței digitale, astfel experiența unui eveniment offline va fi transpusă pe cât se poate de aproape în experiența online.

În perioada autoizolării, atenției sporite acordate sănătății și educației, mai mulți oratori vor veni cu soluții și inspirație pentru a trece cu succes treapta noii normalități. În lista oratorilor acestei secțiuni pot fi regăsiți experți și personalități carismatice precum:

# Victor Guzun, managing partner al Guzun Consulting;

# Veronica Crețu, trainer și expert international la Eurasia Foundation;

# Mihai Avram, fondatorul Enable;

# Zain Velji, partener și VP stategist Northweather, strategist în numeroase campanii politice, inclusiv a președintelui american Barack Obama;

# Mariana Dahan, fondator al World Identity Network, TEDx speaker și ambdasador UN #Togetherband;

# Radu Puchiu, cofondator și director executiv H.appyCities, și David Timiș, curator la Brussels Shapers Community.

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Una dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internațional.

Rockit Conference este organizat de către Rockit Academy și Digital Communication Network cu susținerea Biroului de Programe Educaționale și Culturale la Departamentului de Stat al SUA.

Urmărește mai multe detalii Rockit Conference 2020:

Rockit Conference 2020 event;

Rockit Conference on Facebook;

Rockit Conference on Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente