Încă cinci decese cauzate de infecția cu COVID-19 au fost înregistrate pe parcursul zilei de astăzi

covid maini (1)
Foto: simbol/OMS

Încă cinci decese cauzate de infecţia cu COVID-19 au fost înregistrate pe parcursul zilei de astăzi. Astfel, bilanțul urcă la 94.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Sănătății, cele cinci persoane decedate sunt, după cum urmează:

Decesul 90: bărbat de 80 de ani, din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19 la IMSP Institutul de Medicină Urgentă în data de 22.4.2020, în stare gravă, cu pneumonie interstițială bilaterală, evoluție gravă. Comorbidităţi: Diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 91: femeie de 72 de ani, din raionul Orhei, transferat de la IMSP SR Orhei la IMSP Institutul de Medicină Urgentă în data de 17.4.2020, în stare gravă. Comorbidităţi: diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă și pulmonară, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 92: femeie în vârstă de 37 de ani, din raionul Orhei, transferată de la SR Orhei la Spitalul Clinic Republican în data de 10.4.2020, cu pneumonie virală, bilaterală, detresă respiratorie, disfuncţie renală, hepatică.

Decesul 93: femeie de 39 de ani, din raionul Dubăsari, Transnistria. Comorbidităţi: diabet zaharat, cardiomiopatie, insuficienţă renală cronică.

Decesuul 94: bărbat în vârstă de 73 ani, din Tiraspol. Comorbidităţi: cardiomiopatie aterosclerotică.

Amintim că astăzi, 25 aprilie curent, au fost înregistrate 194 de cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, după procesarea a 1 024 de probe investigate. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Până la ziua de azi, 825 de persoane au fost tratate, iar 94 de persoane au decedat din cauza COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente