Timpul Liber

Interpretarea visului: Ce înseamnă când visezi război?

Ce înseamnă când visezi război cu bombe?
Atunci când în războiul din visul tău armamentul folosit sunt bombele, este semn că vei primi veşti din partea unor prieteni aflaţi în străinătate şi că aşteptai cu mult interes ca ei să ia legătura cu tine. De asemenea, acest vis prezice faptul că între voi vor avea loc evenimente importante si un schimb de replici intense. Nu este obligatoriu un semn rău, însă războiul cu bombe, în mod cert prezice anumite surprize şi situaţii neaşteptate care te pot pune în încurcătură dacă nu ştii cum să reacţionezi.

Semnificaţiile visului în care apare un război cu bombe:
– Surprize şi situaţii neaşteptate
– Veşti din partea prietenilor aflaţi în străinătate
– Evenimente importante alături de prieteni

Un război mondial în visul tău reflectă faptul că îţi faci prea des griji faţă de relaţiile pe care le ai cu ceilalţi, că duci dorul cuiva de peste hotare şi că mereu aştepţi un semn de la acesta. Atunci când acest vis se repetă este semn că eşti o fire care se îngrijorează prea repede şi că interpretezi fiecare cuvânt al celor din jur şi nu reuşeşti să stabileşti o comunicare eficientă cu aceştia. De asemenea, acest vis reprezintă faptul că tinzi să te iei la harţă prea repede cu cei care te calcă pe coadă şi că orice mică discuţie se poate dezvolta într-o ceartă dacă nu înveţi să te temperezi. Astfel, acest vis este în strânsă legătură cu sentimentele tale, cu emoţiile şi stările reprimate.

Semnificaţiile visului în care apare un război mondial:

– Eşti o fire energică şi te cerţi des cu cei din jur
– Te aprinzi repede la ceartă
– Ai tendinţa de a analiza prea mult ceea ce spun cei din jurul tău

Ce înseamnă când visezi război de avioane?
Atunci când în visul tău apare o bătălie aeronautică este semn că planul în care se dă bătălia de fapt este în planul tău intelectual. Ai discuţii aprinse cu cei din jurul tău pe teme importante. Este vorba de modul în care îţi aperi ideile şi principiile, de aceea războiul din visul tău se dă pe calea aerului. De asemenea, este semn că eşti un om evoluat din punct de vedere al ideologiei şi a viziunii tale despre viaţă şi de aceea nu cedezi uşor atunci când cineva încearcă să te convingă să acţionezi altfel faţă de cum crezi tu că este mai bine.

– Dacă visezi tanc de război este semn că te cerţi des cu o persoană apropiată, poate chiar partenerul tău şi acest simbol induce ideea că între voi există multe tensiuni acumulate şi multe sentimente neîmpărtăşite. Aveţi nişte certuri intense, argumente puternice şi de regulă, nici unul nu cedează.

– Dacă visezi un vas de război este semn că vei avea parte de o bucurie în carieră.

– Dacă visezi un veteran de război – asta înseamnă că ai parte de suportul colegilor la locul de muncă şi lucraţi foarte bine în echipă.

– Dacă visezi că te întorci din război este semn că vrei să te împaci cu cineva şi faci primul pasul către reconciliere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *