Încă trei teritorii din 210 afectate de Covid-19, unde toți bolnavii de noul virus s-au vindecat

Sfânta Lucia, Saint-Barthélemy și Yemen-ul sunt alte trei teritorii din cele 210 țări și teritorii infectate de Covid-19, unde toți bolnavii de noul virus s-au tratat, iar acestea nu mai înregistrează alte noi cazuri de coronavirus. Informația este prezentată de platforma Worldmeters.

Foto: UNIMEDIA

Sfânta Lucia este o țară insulară situată în arhipelagul Caraibe între Martinica și Barbados și are capitala la Castries. În țară au fost efectuate 364 de teste pentru despistarea Covid-19, în total.

De la începutul pandemiei, Sfânta Lucia a înregistrat 15 persoane care s-au contaminat cu noul virus și au fost tratate.

Saint-Barthélemy este o insulă în Marea Caraibelor în Insulele Antile. Ca parte a Franței, este parte a UE ca Regiune ultraperiferică.

Insula a avut șase cazuri de infecție cu coronavirus, iar pacienții au fost tratați.

Yemen-ul este o țară în Orientul Mijlociu situată în Peninsula Arabică din sud-vestul Asiei. De la începutul pandemiei a înregistrat un singur caz de coronavirus, pacientul reușind să fie tratat. În Yemen au fost efectuate 120 de teste la Covid-19.

Amintim că prima insulă unde toți bolnavii de Covid-19 s-au tratat este Groenlanda. Astfel, 4 teritorii din 210 infectate de coronavirus, nu mai înregistrează niciun caz de Covid-19.

Până la ziua de astăzi avem 751, 276 de cazuri vindecate de coronavirus pe întreg globul pământesc.

În Republica Moldova s-au vindecat 755 de persoane din 2926 de cazuri confirmate la coronavirus.


Pub